myHuittinen logo

Käsityöläistori ja Perinnepeliturnaus Huittisen museolla

Perjantaina 12.7. lähialueen käsityöyrittäjät pystyttävät myyntipöytänsä Huittisten museon pihalle. Käsityöläistorilla on oiva tilaisuus päästä tutustumaan niin tuotteisiin kuin tekijöihin! Tarjolla on ainakin keramiikkaa, kudonnaisia, grafiikkaa, kortteja ja vuohenmaitokosmetiikkaa – tuotteita, jotka sopivat niin lahjaksi kuin itselle. Nyt kannattaa tulla tutkimaan, mitä kaikkea kaunista ja taiten tehtyä Käsityöläistorilta löytyy!

Tapahtuma levittäytyy myös Kirkkopuistoon, jossa alkaa klo 15.30 Perinnepeliturnaus. Leikkimielisessä haasteturnauksessa joukkueet ottavat mittaa toisistaan kaupunkikyykässä, renkaanheitossa ja Tykkimiehen kroketissa. Huittisten Hullut Miehet ovat koonneet riveistään joukkueen ja haastaneet mukaan Huittisten Kotiseutuyhdistyksen ja Rahtarit Lauttakylän osaston.

Pelit ovat Joel Nokelaisen kehittämiä muunnelmia tutuista peleistä, ja niitä pelataan puusta veistetyillä välineillä. Turnauksen jälkeen yleisöllä on mahdollisuus kokeilla pelejä ja saada Joel Nokelaiselta vinkkejä pelivälineiden valmistamiseen.

Museo on perjantaina 12.7. poikkeuksellisesti auki klo 19 asti. Tapahtuman ajan (15–19) museoon pääsee tutustumaan periaatteella "maksa, mitä haluat" eli pääsylipun voi lunastaa haluamallaan hinnalla. Varaathan lipunostoon tasarahan!

Tervetuloa viihtymään!

12.7. 15:00 - 19:00

Huittisten museo
Kirkkotie 4 
32700 Huittinen
Huittisten museon piha