myHuittinen logo

Aavan meren tuolla puolen – muistoissa Reijo Taipale -konsertti

Aavan meren tuolla puolen – muistoissa Reijo Taipale Huittisten Risto Ryti -salissa tiistaina 27.9.2022 klo 19.

Iskusävelten ja tangon mestarilaulajana ja tulkitsijana tunnettu Reijo Taipale ja hänen laulunsa ovat juurtuneet suomalaisten sydämiin. Rakastetun laulajan matka päättyi muutama vuosi sitten, mutta laulut ja tarina jäivät elämään. Vuonna 2022 kiertävän konserttikiertueen musiikki ja tunnelma ovat käsinkosketeltavia, kun solistit muistelevat suomalaisen syvien rivien tulkkina esiintyneen Reijon elämäntaivalta ja esittävät Reijon muistokkaita iskelmiä eri vuosikymmenten varrelta.

Muistokonsertissa hurmaavat Kyösti Mäkimattila, Amadeus Lundberg ja Henry Friman. Kapellimestarina nähdään itseoikeutetusti Reijo Taipaleen luottomies ja hänen kanssaan pitkään keikkaillut, Kultaisen Harmonikan mestari Jani Helenius. Musiikista vastaa Heleniuksen 8-miehinen juhlaorkesteri. Esitystä elävöittävät taustaprojisointina esitettävät ajan kuvat, mm. Reijon kotialbumin ennennäkemättömät valokuvat.

Reijo Taipale syntyi 9. maaliskuuta 1940 Miehikkälässä ja kuoli 26. huhtikuuta 2019 Helsingissä.

Lipunmyynti alkanut! Ryhmätiedustelut: Liisa Marjomäki, liisa.marjomaki@magnumlive.fi, puh. 050 5254109

Liput alk. 36 e (+palv.maksut)

Lippu.fi: AAVAN MEREN TUOLLA PUOLEN - REIJO TAIPALE - osta viralliset liput | lippu.fi (Myös R-kioski Huittinen)

Ticketmaster: Aavan meren tuolla puolen – Reijo Taipale liput ja tapahtumia | Osta liput Ticketmaster Suomen verkkokaupasta

27.9. 19:00 - 21:00

Huittisten kaupunki