myHuittinen logo

Systemia

LVI-PALVELUT KOTITALOUKSILLE

Systemia Oy tarjoaa kattavat lvi-palvelut niin rakentajille, remontoijille kuin kotitalouksien arkeen Huittisissa ja ympäristökunnissa. Myymälässämme on esillä kylpyhuone- ja wc-kalusteet sekä tarvikkeet. Lisäksi on mahdollisuus tutustua mm. maalämpöjärjestelmiin. Tervetuloa tutustumaan myymäläämme Risto Rytin kadulle!

LVI-PALVELUT YRITYKSILLE

Tavoitteemme on olla ammattiostajan kuten isännöitsijän, rakennusliikkeen ja rakennusurakoitsijan luottokumppani. Asiakaslähtöinen toimintatapa ja laaja lvi-alan palveluvalikoimamme mahdollistavat aina oikeat ratkaisut kilpailukykyiseen hintaan nopeallakin aikataululla. 

LVI-PALVELUT MAATALOUSASIAKKAILLE

Olemme maatalousyrittäjän kumppanina niin uutta suunniteltaessa kuin yllättävissä tilanteissa. Arkeamme ovat niin lämmitykseen ja kuivaamiseen liittyvät kokonaisuudet kuin äkilliset laiteviat ja putkivauriot. Ja kaikkea siltä väliltä. Kahta samanlaista työpäivää asentajamme harvoin näkevät.

KATTAVAT LVI-PALVELUT PAIKALLISELTA OSAAJALTA

Systemia Oy tarjoaa kokonaisvaltaisesti LVI-palvelut niin kotitalouksille kuin ammattiostajille ja maataloudelle. Huittisissa sijaitsevassa LVI-myymälässämme ovat esillä kylpyhuone- ja wc-kalusteet sekä monipuoliset lvi-tarvikkeet. Lisäksi liikkeen yhteydessä on noutovarasto yhteistyökumppaneillemme.

LVI-PALVELUT KATTAVASTI

Tavoitteemme on olla kaikille asiakkaillemme mutkaton toimija, jolta saa kaikki lvi-palvelut ja -tarvikkeet sekä ammattilaisen neuvot nopeasti järkevään hintaan ilman yllätyksiä.

Kotitalouksille Systemia on luotettava, palvelualtis ja paikallinen LVI-liike, josta löytyvät niin tuotteet kuin asennus- ja korjauspalvelut nopeasti ja vaivattomasti. Jokaisella asiakkaallamme on Oma asentaja.
Ammattiostajat kuten isännöitsijät ja rakennusliikkeet tuntevat Systemian asiantuntijakumppanina niin pienissä kuin suurissa tarpeissa aina hananvaihdosta laajoihin urakoihin saakka.

Autamme maatalousasiakkaitamme tekemään oikeita ratkaisuja toiminnan laajentuessa. Esimerkiksi oikein suunniteltu ja toteutettu energiatehokas lämmitys- sekä kuivausjärjestelmä tuottaa investoinnin takaisin ja on käyttövarma ympäri vuoden. Toisinaan maatalousyrittäjän tarpeet tulevat ennakoimatta jolloin esimerkiksi lämmitysjärjestelmän käyttökatko vaikuttaa suoraan heidän elinkeinoonsa. Tällöin nopea reagointi on tärkeää kelloon katsomatta.

Vaihdoimme yritysmuotoa ja LVI Lehtinen on nyt Systemia Oy. Muutoksen myötä laajennamme toimintaamme asennusten lisäksi myös suunnitteluun, valvontaan ja konsultointiin.

Tarjoamme kiinteistötekniikan kokonaisratkaisut niin uusiin kuin saneerauskohteisiin.

Kohteitamme ovat:

  • Teollisuuskiinteistöt
  • Liiketilat
  • Asuinrakennukset
  • Lämpökeskukset

Risto Rytin katu 21
32700 Huittinen

050 501 8307

Verkkosivut

Ilmoita virheestä tiedoissa