myHuittinen logo

OP Satapirkka

Olemme nyt OP Satapirkka, 100-prosenttisesti sinulle omistautunut pankki. Uusi pankkimme aloitti toimintansa 1.5.2022, kun Sastamalan, Satakunnan ja Satapirkan Osuuspankit yhdistyivät. 

Uudessa OP Satapirkassa on kolmen pankin voimat, kolme kertaa enemmän asiantuntemusta ja triplasti tekijöitä valmiina tarttumaan toimeen. Palvelemme asiakkaitamme yli 70 ammattilaisen voimin joustavasti verkossa, puhelimitse ja toimipisteissämme. Puheluihin ja viesteihin vastaamme omassa puhelin- ja verkkopalvelussamme.

Laaja toimialueemme sijoittuu seitsemän eri kunnan ja kaupungin alueelle Pirkanmaalla ja Satakunnassa (Harjavalta, Huittinen, Ikaalinen, Karvia, Kokemäki, Parkano ja Sastamala).

Olemme omistaja-asiakkaidemme omistama pankki, ja kaikessa toiminnassamme korostuu vahvasti paikallisuus, vastuullisuus ja ihmisläheisyys. Perustehtävämme on edistää omistaja-asiakkaidemme, asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia.
 Risto Rytinkatu 31
32700 Huittinen

 010 254 5801                        

Avoinna

Palvelemme ajanvarauksella Ma-to 8.00-18.00,   Pe 9.30-16.30.  Konttoreiden ja kassojen  aukioloajat löydät osoitteesta op.fi/satapirkka

Verkkosivut

Ilmoita virheestä tiedoissa