myHuittinen logo

Metsälinnankatu 39

Tuotantolaitos toimistolla ja hallitiloilla

Myydään teollisuuskiinteistö Huittisten Kuninkaisista:

Kiinteistö koostuu tontista, jossa on rakennusoikeutta jäljellä, sekä tuotanto-, varasto-, toimisto- ja sosiaalitiloista koostuvasta rakennuksesta.

Kiinteistön tärkeimmän tunnusluvut:

Kiinteistötunnus: 102-5-551-3

Rakennuksen pinta-ala: 1818 m2

Tontin pinta-ala: 2,15 ha

Rakennusoikeutta jäljellä: 4632 m2

Rakennusvuosi: 2003

Ryhdikäs rakennus sisältää 99 m2 toimistotilaa käsittäen tauko- ja keittiötilan, arkistohuoneen ja 2 toimistohuonetta. Lisäksi 211 m2 kokoiset sosiaalitilat erillisine tilavine pukuhuoneineen ja suihkuineen naisille ja miehille, wc-tilat. Näistä tiloista on kulku sulkuhuoneen kautta puhdastiloihin ja muihin tuotantotiloihin 1508 m2, jotka täyttävät elintarvikkeiden käsittelyvaatimukset.

Tuotantotilat muodostuvat ylipaineistetusta ja jäähdytetystä loppukäsittelyhallista, jäähdytetystä lähettämöstä, tuotanto- ja varastohallitiloista sekä katetusta lastauslaiturista.

Tekniset tilat sijaitsevat tuotantotilojen yhteydessä; mm. ilmastointikonehuone, tiilirunkoinen pannuhuone, kylmäkonehuone, sekä väestönsuojatila, joka toimii varastohuoneena.

5,80 metriä korkeat hallitilat sopivat monenlaiseen yritystoimintaan/tuotantoon ja tila on mahdollista jakaa osiin. Tällä hetkellä tilat on jaettu viiteen osaan. Väliseinät ovat purettavissa, jolloin hallista saadaan avara ja tilava.

Toimisto- ja sosiaalitilat on osittain vuokrattu ja osa tiloista on yhteiskäytössä vuokralaisen kanssa.

Rakenne:

Rakennus on metallirunkoinen ja seinärakenteena on lämpöeristetyt ns. sandwich-elementit. Ulkoverhouksena on koko rakennuksessa lauta. Harjakaton katteena on pelti. Lattiapintana on kaikissa tuotantotiloissa pinnoitettu betoni. Sosiaali- ja taukotilat on varustettu tavanomaisin pesuhuone- ja keittiövarustein. Pesutilat on pääosin kaakeloitu. Muissa huonetiloissa lattiapintoina on pääosin muovimattoa tai vinyylilaattaa ja seinäpinnat ovat pääosin maalatut tai tapetoidut.

Lämmitys:

Lämmitysmuotona rakennuksessa on öljylämmitteinen vesikiertoinen lattialämmitys sekä lämpöpuhaltimia. Lämpökeskuksen teho on noin 100 kW. Lisäksi täydentävänä energian lähteenä lämmön talteenotto kylmälaitekompressoreilla.

Ilmanvaihto:

Rakennuksessa on koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä. Valtaosa tuotanto- ja varastotiloista on koneellisesti jäähdytettyä tilaa.

Rakennus on vaihtanut omistajaa vuonna 2016, jonka jälkeen tuotantotiloja on kunnostettu; mm. tuotantohallien lattiat on pinnoitettu, ovia on uusittu ja jäähdytys- ja lämmityslaitteistoja on uusittu.

Kiinteistöllä on kaupungin vesi- ja viemäriliittymät, sekä Sallila Sähkönsiirto Oy sähköliittymä, joka on kooltaan 3 X 200 A.

Kiinteistöön kohdistuu siirrettävää alv-vastuuta 74 117,22 eur (per 31.7.2023), jota seurattava vuoteen 2027 asti. Alv-vastuu vähenee 18.529,30 eurolla/vuosi.

Piha-alueet rakennuksen ympärillä asvaltoitu ja hyvässä kunnossa.

Huom! Tilat voidaan myös vuokrata. Tiedustele lisää!Kuninkainen

32700 Huittinen

Hinta 900 000 € + alv

Koko 1818 m2

Yhteystiedot Stina Lindroos, Logistila Oy LKV / 044 972 9468, stina.lindroos@logistila.fi