myHuittinen logo

Laukku-Center

Laukkuja, reppuja, käsineitä ja muita tuotteita kotimaisista ulkomaisiin laatumerkkeihin.

Liikenneasema Härkäpakarissa voit piipahtaa myös veskakaupoille Laukku-Centeriin. Laukku-Center on hyvän valikoiman laukkuliike, josta löydät seuraavan tuotetarjonnan.

Kotimaiset ja ulkomaiset laukut. Kotimaisia nahkalaukkuja saatavilla mm. Honkolta. Laadukkaita ulkomaisia nahkalaukkuja toimittaa muun muassa Re:Designed, Sajaco, The Chesterfield Brand ja A. Eriksson. Valikoimassa myös keinonahkaisia ja kankaisia laukkuja sekä miesten laukkuja.

Matkalaukut. Laadukkaita Epicin valmistamia malleja, joiden ominaisuuksia ovat muun muassa maahantuojan takuu, TSA-lukot, vahva rakenne ja vaihdettavat pyörät. Lisäksi löytyy matkailutarvikkeita, kuten matkalaukkuvöitä, vyölaukkuja, passipusseja, nimitägejä ja lukkoja.

Lompakot. Sekä kotimaisilta että ulkomaisilta merkeiltä, moneen eri tarpeeseen, myös etälukusuojattuna. Lisäksi laaja valikoima etälukusuojattuja korttikoteloita. Merkkeinä mm. Re:Designed, Honko, A. Eriksson ja Nabo.

Käsineet. Niin ikään kotimaisia ja ulkomaisia käsineitä naisille, miehille ja lapsille. Esim. Markku Tuomalan nahkakintaat ja -sormikkaat sekä Sajacon laadukkaat nahkakäsineet miehille ja naisille. Muita merkkejä muun muassa Hofler, Mutka, Migant ja Re:Designed.

Reput. Meiltä löydät reput koko perheelle eri käyttötarkoituksiin. Lapsille kerho- ja jumppareppuja, koululaisille koulureppuja sekä aikuisille hyvä valikoima reppuja työhön ja vapaa-aikaan. Myös cityreppuja löytyy erittäin hyvä valikoima.

Vyöt. Arkeen ja juhlaan. Laadukkaat Boxer Clubin kotimaiset nahkavyöt naisille ja miehille. Lisäksi valikoimissa miesten olkaimet sekä Veniz-vyöt.

Meiltä löytyy myös verkkokauppa laukkucenter.fi

Risto Rytin katu 2
32700 Huittinen

044-0565021

Avoinna
ma-su 10.00-18.00

Verkkosivut

Ilmoita virheestä tiedoissa