myHuittinen logo

Kivikylän Kotipalvaamo

Kivikylän palvaamossa laaja valikoima lihaa, salaatteja ja lisukkeita

Kivikylän Kotipalvaamon tuotteet on kehitellyt ryhmä ammattikokkeja ja elintarvikealan asiantuntijoita. Tuotteet on suunniteltu kuluttajien tarpeita ajatellen. Lapin ja Huittisten toimipisteistä voi ostaa sekä tuoretta että palvattua lihaa. Liha savustetaan perinteisesti harmaaleppälastuilla savusaunassa; näin varmistetaan luontainen savun maku ja mieto aromi. Myös esivalmistettuja tuotteita ja lisukkeita voit ostaa molemmista toimipisteistämme. Esimerkiksi vihreää salaattia, pastasalaattia, kermaperunoita, höyrytettyjä vihanneksia ja perunasalaattia saa joka viikko.

Päätuotantotehdas on Huittisissa. Siellä pääkokit valmistavat ja maustavat tuotteet, ja sieltä pakkaustiimi lähettää ne myyntipisteisiin ympäri Suomen.

Varraspossu maistuu juhlissa

Kivikylän palvaamosta saat juhliisi kokonaisen sian vartaassa. Vartaassa paahdettu sika on mehevä, maistuva ja riittoisa vaihtoehto pääruuaksi, siitä riittää jopa 150 ruokailijalle. Kokonainen sika vartaassa herättää taatusti ruokailijoiden huomion ja sen tuoksu saa veden herahtamaan kielelle. Meiltä voit tilata myös huippukokin leikkaamaan ja tarjoilemaan possua.

Tiloja juhliin, kokouksiin ja tapaamisiin

Vuokrattavissa on 80 hengen tilat: sauna, kokoustilat, keittiö ja viihdetilat, joissa on av-laitteet. Tapahtumiin voi tilata myös pitopalvelun lisämaksusta. Kivikylän pääkokki Hannu Ollila suosittelee tai laatii menut asiakkaiden toiveiden mukaan.

Lisätietoja tuotteista ja reseptejä löydät kotisivuiltamme www.kivikylan.fi

 

Kivikylän myymälä

Lounaslista

Palvarinkatu 10
32700 Huittinen

(02) 560 7500

Avoinna
ma-pe 9-17, la 8-13

Verkkosivut

Ilmoita virheestä tiedoissa