myHuittinen logo

Kello- ja kultaliike HelmiHelena

Valikoimassa ovat uusimmat korut ja kellot sekä runsaasti myös hyviä, perinteisiä klassikoita. Hopea, kulta ja teräs laadukkaina muotoina ja tyylikkäinä koruina takaavat onnistuneiden lahjojen hankinnan.

Lahjatavaroita löytyy valikoimasta runsaasti moneen makuun. Metsästys- ja kalastusaiheiset esineet ja lahjatavarat sopivat monelle. Niihin olemmekin osittain erikoistuneet ja hyvä, laaja valikoima takaa onnistuneet löydöt, kun sen tyyppisiä lahjoja tarvitaan.

Pokaalit ja palkinnot löytyvät valikoimastamme ja isommat erät tilataan nopealla aikataululla. Kaiverrustyöt kuuluvat myös palveluumme.

Korvarei'itykset korviin teemme vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla.

Helmien punonta ja muut pienet korjaukset onnistuvat pikaisesti, isommat korjaukset teetetään hyvillä, ammattitaitoisilla kulta- ja kellosepillä.

Hyvä, ammattitaitoinen ja nöyrä asiakasystävällinen palvelu ovat laatumme perusta. Kokemusta alalle on tullut jo lapsuudesta asti, kun sai seurata korujen valmistusta kotona isän verstaassa. Yli 40 vuoden kokemus kello- ja korualan myyjänä takaavat ammattitaidon, johon voi luottaa. Kauniit lahjapaketit onnistuvat käden käänteessä, joten tervetuloa palveltavaksi iloisen ilmapiirin liikkeeseen tai tilaa tuotteita kotiisi suoraan verkosta.

Sähköposti: helena@helmihelena.fi


Risto Rytin katu 24
32700 Huittinen

040 1285 775

Avoinna

ma-pe 10-17 la 9-13 

Voit sopia sinulle sopivan ajan myös varsinaisen aukioloajan ulkopuolella. Ota rohkeasti yhteyttä, pyrimme palvelemaan juuri sinua ja sinulle sopivalla tavalla. 

Joskus, valitettavasti, joudun sulkemaan liikkeen normaalia aikaisemmin tai avaamaan hieman myöhässä, koska luottamustehtäväni ovat minulle tärkeitä ja pyrin tekemään annetut tehtävät parhaalla mahdollisella tavalla.


Verkkosivut

Ilmoita virheestä tiedoissa