myHuittinen logo

Ilmoittaudu palveluun

MyHuittinen-palvelussa huittislaiset yhdistykset sekä palveluyritykset voivat saada hyvää näkyvyyttä. Yritykset ja yhdistykset pääsevät perustiedoilla näkyviin palveluun ilmaiseksi, tällä sivulla olevalla lomakkeella voit ilmoittaa vielä puuttuvan yrityksesi/yhdistyksesi palveluun. Jos haluat yrityksellesi tai yhdistyksellesi lisää näkyvyyttä, valitse alta olevasta hinnastosta itsellesi sopiva palvelutaso ja ota yhteyttä myyntiimme, myynti@myhuittinen.fi.

Tapahtumien ilmoittaminen palvelussa on yhdistyksille ilmaista. Jos haluat yhdistykselle ilmaisen tunnuksen tapahtumien ilmoittamista varten, käytä tätä lomaketta.

Palvelut yrityksille

1-taso 0 €/kk

Maksuton näkyminen palvelussa yrityksen perustiedoilla. Yrityksellä on oma alasivu, jossa näkyy yhteystiedot.

2-taso 29 €/kk

Yritys saa päivittää palveluun kuvallisia artikkeleja (max. 2500 merkkiä) toiminnastaan, tuotteista ja palveluista sekä omista uutisista. Lisäksi yritys voi lisätä tapahtumia tapahtumakalenteriin ja saa some-tilinsä (Facebook, Instagram) päivitykset näkymään MyHuittisen etusivulla.

Päivityspalvelu 50 €/kk

Kiinteällä kuukausihinnalla otamme yhteyttä yritykseen vähintään kerran kuussa ja teemme sovitusta aiheesta artikkelin tai tarjouspäivityksen kuukausittain. Lisäksi yrityksen omalle sivulle tehdään sovitut muutokset ja esimerkiksi kuvalisäykset.

Etusivun ilmoituspaikka 50 €/viikko

Yritys tai yhdistys voi varata itselleen palvelun etusivun yläreunasta suurimman artikkelipaikan viikoksi, jolloin päivitys näytetään ensimmäisenä kaikille palveluun etusivun kautta saapuville.

Hintoihin lisätään alv 24%.

Palvelut yhdistyksille

Yhdistykset voivan myös hankkia tunnukset muokatakseen oman alasivunsa tietoja palvelussa, sekä julkaistakseen uutisia ja tarjouksia. Maksullisina jäseninä palvelussa olevien yhdistysten facebook-tili näkyy myös palvelun etusivun some-seinällä ja ne voivat luonnollisesti samoilla tunnuksilla julkaista myös tapahtumia tapahtumakalenterissa. Yhdistykselle julkaisutunnukset maksavat 100 €/v. + alv.

Yhdistykset voivat myös julkaista yksittäisiä uutisia tai tarjouksia ilman vuosijäsenyyttä. Yksittäisen julkaisun hinta on 25 €/kerta. Yhdistys voi myös varata yrityksen tapaan myös etusivun pääartikkelipaikan käyttöönsä hintaan 50 €/vko. Tilaa yhdistykselle julkaisutunnukset osoitteesta myynti@myhuittinen.fi. Kerro oma nimesi, mille yhdistykselle tunnukset haluat ja mihin sähköpostiosoitteeseen tunnukset liitetään. Liitä mukaan myös yhdistyksen laskutusosoite.

Käsittelemme pyynnöt mahdollisimman nopeasti.

Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteydenottolomakkeemme.

Liity mukaan

Viihdy ja viivy
Ostokset ja palvelut
Vapaalla
Asu ja elä
Opiskele ja yritä
Tarkista karttamerkin sijainti ennen tallentamista. Karttamerkin voit siirtää raahaamalla sen oikeaan paikkaan.