myHuittinen logo

Auts-Tuote

Tarjoamme sinulle toiminnallisia koulutuspalveluita sekä laadukkaita ensiapuvälineitä sekä terveys- ja turvatuotteita.

Voit tilata ammattillisesti kohdennetun enisapukurssin työpaikallesi tai kohderyhmän tarpeisiin räätälöidyn koulutuksen harrasteryhmällesi. Voit myös päivittää omaa osaamistasi ensiavun verkkokurssilla tai kaikille avoimilla yleisökursseillamme. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tai ilmoittaudu avoimelle kurssille.

Koulutuksemme ovat innostavia ja käytännönläheisiä, otamme aina huomioon kohderyhmän tarpeet. Käytössämme on modernit koulutusvälineet. Olemme mm. ensimmäisenä Suomessa ottaneet virtuaalitekniikan avuksi ensiapukoulutuksiin. Kysy myös ensiavun verkkokurssia.

Kaikki kouluttajamme ovat hoitoalan ammattilaisia  ensiavun ja terveystiedon kouluttajia (ETK). Emme pelkää kurssilla kysymystä "miksi". Koulutustemme ohjeistukset perustuvat kansainväliseen tutkimustietoon ja sen pohjalta laadittuihin virallisiin ensiapuohjeisiin.

Toiminta-alueemme on Etelä-Suomi: Satakunta, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi ja Uusimaa.

Tarvitsetko apua yrityksen ensiapuvalmiuden suunnitteluun? Ota rohkeasti yhteyttä, autamme mielellämme. Asiantuntijamme avulla vältyt yli- tai alimitoitukselta niin koulutusten kuin ensiapuvälineistöjenkin suhteen.

Ensiapuvälineiden ja terveydenhoitotuotteiden myynti: Autshop-verkkokauppa

Toimitamme verkkokauppatilaukset sinulle nopealla aikataululla, tai voit sopia noudon Huittisista:

Auts-Tuote Oy
Koskuankatu 6, HUITTINEN 
040 728 3872

www.auts.fi