myHuittinen logo

Uudet yritykset ovat tervetulleita Lounais-Suomen paraatipaikalle Huittisiin

Vireästä ja yritysmyönteisestä maaseutukaupungista on kehittynyt alueensa kaupallinen keskus ja siihen on syynsä. Hyvä sijainti vilkkaiden valtateiden 2:n ja 12:n risteysalueella kannustaa sijoittumaan Huittisiin.

- Etäisyyttä eri suuntiin on juuri sopivasti. Kun piirtää ympyrän kehän Tampereen, Porin, Rauman ja Turun kautta, niin Huittinen sijoittuu aivan keskelle tunnin matkan päähän näistä kaupungeista sekä niiden satamista ja lentokentistä. Helsinkiinkin on vain parin tunnin matka. Lisäksi Huittisissa on aktiiviset yrittäjät, jotka pitävät palvelun ja valikoiman hyvänä. Alueella on myös ostovoimaa ja palvelut vetävät väkeä kauempaakin, Huittisten kaupungin elinvoimajohtaja Riikka Peippo korostaa.

- Vahvuuksiimme kuuluu myös kasvava Jokilevon yritysalue, joka houkuttelee logistiikka-alan yrityksiä ja alan koulutuksen keskittymistä Huittisiin.  Takkulan yritysalueella on uusia teollisuustontteja hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan keskellä Huittisten elintarviketeollisuutta. Sahkon liikealue kasvaa kohisten ja sijaitsee loistavasti teiden 2 ja 12 ja valtatie 41 risteyksessä. Koulutamme ammattilaisia myös kaupan alalle, Peippo muistuttaa.

Katso lisää Hayon koulutuksista.

Kiinnostavatko vapaat yritystontit?

Huittisten toimitilatarjontaan voit tutustua paikallisten kiinteistövälittäjien sivuilla ja vapaat tontit löytyvät kaupungin karttapalvelusta. Autamme mielellämme kartoittamaan myös yksityistä tonttitarjontaa. Ota yhteyttä! 

Tekninen johtaja Seija Holmi

seija.holmi(a)huittinen.fi tai puh. 044 560 4395

Yrittäjäystävällinen kaupunki

Elinvoimajohtaja Riikka Peippo vastaa kaupungin elinkeinoasioista ja on valmiina auttamaan kaiken kokoisia yrityksiä menestymään. Huittinen valittiin 2019 ja 2020 Satakunnan Yrittäaktiivisimmaksi kunnaksi!

Ota rohkeasti yhteyttä - meillä et kompastu kynnykseen!

Elinvoimajohtaja Riikka Peippo

riikka.peippo(a)huittinen.fi tai puh. 044 560 4203

Vapaita liiketiloja monenkokoisille yrityksille

Huittisten keskusta on vilkas ja oman alueensa ostospaikka. Käytössä onkin sanonta 'Ostoskeskus ilman kattoa'. Huittisten toimitilatarjontaan voit tutustua paikallisten kiinteistövälittäjien sivuilla. Klikkaa ja tutustu tarjontaan:

MyHuittinen-liiketilapörssi

SP-Koti

Huittisten Koti-ikkuna

OP-Kiinteistökeskus

Remax

Kauppalehti


Huittisten kaupallista vetovoimaa on selvitetty ja kehitetty Huittisiin hullun hyvä keskusta -hankkeessa, jota ovat rahoittaneet Huittisten Yrittäjät ry,  maaseuturahasto ja Joutsenten reitti.  

Valitse myymäläsi paikaksi Huittinen

 Asiakaspohjaa löytyy, sillä runsaan puolentunnin ajomatkan päässä asuu noin 65 000 ihmistä ja tunnin säteellä 650 000 ihmistä. 

Yritystoiminnalle mahdollisuuksia sijoittua ja kehittyä

Huittisissa toimii 100 kauppiaan, palveluyrityksen ja ravintoloitsijan  tiivis yhteistyöverkosto, joka on pitänyt kaupunkikeskustan elinvoimaisena. Kivijalkaliikkeiden yhteinen, kaksi kertaa vuodessa järjestettävä, Hullu Yö -kaupunkitapahtuma tuo kokonaistarjonnan esille ja kutsuu ostoksille.

- Tarjontaa Huittisissa on, mutta kertyneiden toivomusten perusteella kysyntää olisi esimerkiksi yksittäisille brändiliikkeille, itämaiselle ravintolalle, kouluikäisten lasten vaatekaupalle, leipomolle, toimistohotellille ja sisäleikkipaikalle, joille tarjoamme mielellämme vapaita liiketiloja tai tontteja. Kiinnostuneet yritykset voivat ottaa minuun yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä, kehottaa Peippo.