myHuittinen logo

Tutkimustulokset kertovat, että 74% yrityksistä aikoo jatkaa joustavaa etätyökulttuuria.

Tietoturvalliset Dell-uutuudet ja Data Group yhteistyö tekevät hybridityöstä sujuvaa.


Työtä ei siis tehdä jatkossa pelkästään toimistolla tai kotona. 

Mahdollisesti lisänä on vielä muita paikkoja, kuten jaetut työtilat, kahvilat tai lentokentät. Joustava työtapa ja vaihtelevat työpisteet vaativat paljon käytettäviltä laitteilta. Useassa paikassa tehtävä työ aiheuttaa myös uusia vaatimuksia tietoturvalle. 

Kaikkien yritysten olisikin hyvä miettiä IT-ympäristönsä modernisointia, kuten sitä, miten päätelaitteita ylläpidetään ja kuinka tietoturva otetaan huomioon monipaikkatyössä.

Kuinka hybridityöstä saadaan sujuvaa

Joustavuus ja yhteensopivuus ovat on tärkeimpiä seikkoja hybridityössä. Laitteiden pitää tukea saumattomuutta niin, että työntekijän on helppo vaihdella työpisteitä nopeasti ja lisälaitteiden, kuten ulkoisten näyttöjen kytkeminen tapahtuu helposti ja nopeasti. Työn pitää jatkua siitä, mihin se jäi, vaikka työpiste vaihtuisi välissä.

Tähän on vastattu jo käyttöjärjestelmä- ja laitetasolla:

 Windows 11 palvelee käyttöjärjestelmänä paremmin hybridityötä saumattomuudella ja parannetulla tietoturvalla.

Dell collaboration näyttö

Collaboration-näytöt mahdollistavat monipuolisen työympäristön vähällä vaivalla myös kotitoimistoissa.

Uusissa päätelaitteissa esimerkiksi Dellillä on myös parannettu tuntuvasti tietoturvaominaisuuksia. Dell on tuonut markkinoiden laajimman portfolion tietoturvallisia päätelaitteita, lisätarvikkeita, neuvotteluhuoneratkaisuja tukea moderneihin käyttöönottoihin hybridityön tueksi. 

Korona-ajan jälkeen kommunikaatio- ja yhteistoimintaohjelmistot ovat hyvin tärkeitä ja sosiaalinen aspekti on olennaista ottaa huomioon:

mikä on yrityksen toimintakulttuuri ja miten sitä ylläpidetään. Työnantajan on tärkeä pitää huolta siitä, että neuvotteluratkaisuja: sovelluksia, näyttöjä, kuulokkeita, kaiuttimia ja muita tarvittavia laitteita ja ohjelmia on saatavilla jokaisessa työpisteessä, missä niitä tarvitaan.

Dell-laitteet ja kaikki tarvittavat it-palvelut alkaen 79 € / käyttäjä / kuukausi

PalveluPakettimme sisältää Dell-laitteen lisäksi kaikki tarvitsemasi palvelut kuukausihinnalla: Uusimmat Microsoft 365 -työkalut, tietoturvallisen työympäristön, automaattiset päivitykset, varmuuskopioinnin, etätuen ja ennakoivan huollon. 

Kysy lisää omalle yrityksellesi parhaiten sopivista ratkaisuista tästä!


Toimivaa tietotekniikkaa!

Saat kaikki yrityksesi IT-palvelut ja -laitteet meiltä.

Paikallinen palvelumme huolehtii tietotekniikkaratkaisusi toimivuudesta.

Käytössäsi on 350 IT-ammattilaista ympäri Suomen.

020 1210 717

myynti@jhcomputer.fi