myHuittinen logo

Hullaannu Huittisista

Huittisten kaupungin somekanavissa Niemisten perhe saa kuulla, että isä on varannut heille tontin Huittisista. Tästä syntyy perheessä aikamoinen soppa. Onko isä menettänyt lopullisesti järkensä? Ei ole – on monta hyvää syytä muuttaa Huittisiin!

Huittisten kaupungin Facebookissa ja Instagramissa sekä Hulluna Huittisiin TikTokissa voit seurata Niemisten perheen tarinaa  kymmenen jakson verran 16.10. alkaen. Saako isä käännettyä perheen pään? Ja mitä ihmettä anoppi oikein puuhaa? 

P.S. Uudet Kuninkaistenmäen tontit Kiusalinnankadun varrelta ovat varattavissa 1.11.2023 klo 11 alkaen täällä.


Hyppää Niemisten perheen matkaan!

Seuraa Niemisten edesottamuksia uudella tontilla ja mitä mieltä he ovat Huittisista. Uusia jaksoja tulossa  koko lokakuun ajan yhteensä kymmenen jaksoa! 

Kaikki jaksot julkaistaan myös kaupungin YouTube-kanavan soittolistalla

Töttöröö!  

Muista, että Kuninkaistenmäen uudet tontit tulevat myyntiin 1.11.2023 klo 11!

Miksi muuttaa Huittisiin? Lue 6 lyömätöntä syytä:

1. Sijainti, sijainti, sijainti

Huittinen sijaitsee valtateiden risteyksessä, minkä ansiosta liikkuminen suuntaan taikka toiseen on helppoa. Huittisista ajaa Tampereelle ja Turkuun noin tunnissa ja Poriin 45 minuutissa. Pääkaupunkiseudulle matkaa kertyy 2,5 tuntia. 

Keskeisen sijainnin ansiosta myös kaupunkien väliset bussit pysähtyvät Huittisissa. Niemisten äidin mielestä tämä ei tosin ole pelkästään hyvä asia – anoppi kun tuntuu pelmahtavan paikalle vähän liian helposti! 

2. Parhaat palvelut

Huittinen on kuin kauppakeskus ilman kattoa: kiiteltyjen peruspalveluiden lisäksi kaupungissa on monia pieniä kivijalkaliikkeitä, joista löytyy uudet vaatteet juhliin, valmistujaislahja naapurin ylioppilaalle ja kirjahyllyyn täytettä. 

Hyvät palvelut ovat ylpeyden aihe, jonka vuoksi naapurikunnistakin tullaan Huittisiin asioimaan!

“Mitä Huittista ei löydy, sitä ei tarvita”, Niemisten isä vannoo ja on ihan oikeassa! Katso vaikka täältä!

3. Mieluisa arki

Niemisten isä on ehkä hullaantunut Huittisista, mutta on hänellä järkisyitäkin kaupunkiin muutolle. Huittisissa on korkea työpaikkaomavaraisuus ja työttömyys on Satakunnan alhaisinta tasoa. Työpaikkoja löytyy myös Niemisten insinööri-äidille. Katso mitä mieltä jo Huittisissa töitä tekevät ovat!

Lapset puolestaan pääsevät pian aloittamaan opiskelun keskusta-alueen Lauttakylän upouudessa alakoulussa! Myös Lauttakylän lukio, Saskyn ja Sataedun ammattikoulu löytyvät omasta kaupungista! 

Kaikki palvelut sijaitsevat lähellä keskustaa, joten jos koti löytyy läheltä, voi polkaista polkupyörällä kauppaan ja harrastuksiin!

Katso täältä mitä kaikkea on 5 minuutin sisällä!

4. Vauhdikas vapaa-aika

Niemisten teiniä ei saappaanheitto kiinnosta, mikä onkin hyvä, koska aikaa jää Huittisten monille harrastuksille. Valinnanvaraa on kymmenittäin esimerkiksi karatea, uintia, bändikerhoa ja maastopyöräilyä. 

Huittisissa harrastustoimintaa tarjoaa kaupungin ja seurojen lisäksi myös Sataopisto, Huittisten musiikkiopisto ja Länsi-Suomen opisto, joten mahdollisuuksia on moneen makuun ja kaikenikäisille.

 Bonuksena harrastaminen on Huittisissa edullista!

5. Menot ja meiningit

Roskakoriin ajatus, että maalaiskaupungissa olisi tylsää! Huittisissa viihdytään  esimerkiksi Huhtamon kansainvälisillä filmifestareilla, LauttaRokissa ja Huittisten Hullussa Yössä. Ympäri vuoden paikkakuntalaisia pitävät kiireisenä myös runsas kulttuuritarjonta teatterista konsertteihin ja tansseista Taikayöntien rientoihin.

Huittisista löytyy myös poikkeuksellisen paljon toimintaa senioireille. Niemisten äidin on siis varottava, ettei anoppikin ala katsella myös itselleen Huittisista tonttia…  

Ripovuoren maisema aukeaa Kokemäenjoelle. Kuva: Sami Siltanen

6. Luonto

Kun huittislaiset kaipaavat hengähdystaukoa luonnossa, he suuntaavat Ripovuoren laavulle katsomaan Kokemäenjoen kauniita näkymiä ja grillaamaan.  

Puurijärvi-Isosuon kansallispuiston poluille ja pitkospuille on helppo lähteä samoilemaan, kun sinne on vain 15 min matka keskustasta.

 Loimijoen  kupeessa oleva Vanhakosken lehtojensuojelualue on myös yksi seudun upeista koko perheen luontokohteista.

Huittisissa virtaavat joet tarjoavat myös oivan mahdollisuuden mm. kalastukselle ja veneilylle. Vuokraa kajakki tai kanootti ja lähde viettämään päivä joella. 

Kuninkaistenmäelle unelmaa toteuttamaan tai heti omaan kotiin!

Nyt kun Niemisten tavoin olemme vakuuttuneet, että Huittisiin muutto on loistava idea, ryhdytään tuumasta toimeen. Kiinnostaako oman kodin rakentaminen? Uudet Kuninkaistenmäen tontit ovat varattavissa 1.11.2023 klo 11 alkaen täällä.

Kuninkaisten alue sijaitsee aivan keskustan tuntumassa ja pian valmistuva Lauttakylän alakoulu on pyöräilymatkan päässä. Nimensä mukaisesti uudet tontit sijaitsevat mäen laella ja kumpuileva maasto ympäröivine metsineen tarjoaa inspiroivan paikan omasta kodista unelmoiville. 

Alueen infrastruktuuri on valmis, joten pääset talonrakentamisessa nopeasti vauhtiin! 

Mieluummin valmiiseen kotiin? Löytyy Huittisista valinnanvaraa myös niille, joita rakentaminen ei nappaa. Kiinnostaisiko esimerkiksi omakotitalo vaikuttavissa jokimaisemissa tai jossain Huittisten vireissä kylissä? Kenties kerrostaloasunto palveluiden lähellä tai rivitalon pätkä sienestysmaastojen kupeessa? Kaikkea löytyy, eli nyt vain muuttolaatikoita pakkailemaan! 

Tervetuloa Huittisiin!

Ole kuin isä Nieminen ja hullaannu Huittisista!

P.S. Jos ihastuit videoiden kauniiseen koivikkoon ja kunttaan, niin kyseinen tontti tulee myyntiin 1.11. klo 11.00! Ehkä sinun unemiesi koti nousee koivujen keskelle. 

Klikkaa asuinalueiden esittelyyn tästä ja koko tonttinäkymä löytyy karttapalvelustamme täältä!