myHuittinen logo

Kehitämme suomalaisille yrityksille sopivia palveluita yhteistyössä Samsungin kanssa

Meiltä saat Samsung-mobiililaitteet, -näytöt, tietokoneet ja -palvelut. 

Autamme valitsemaan tarpeisiisi sopivat laitteet, sovellukset ja palvelut, sekä
huolehdimme että kaikki perusasiat ovat kunnossa,  jotta pääset suoraan työntekoon!

DG PalveluPaketti

Samsung Flip - Seuraavan sukupolven fläppitaulu

Samsungin Flip vastaa modernien yritysten ja oppilaitosten digitaalisiin vaatimuksiin. Flip on helppokäyttöinen digitaalinen valkotaulu suurella 85-tuumaisella UHD-näytöllä. Se sisältää sekä kynä- että sivellintilan, monia eri liitäntöjä ja lukuisia käteviä ominaisuuksia yhteistyön tekemiseen.

Lue lisää Samsung Flipistä (Samsung.com)

Sujuvaa yhteistyötä kokoushuoneessa - Piirrä, kirjoita ja inspiroi

Käyttäjät voivat piirtää ja kirjoittaa kuvioita vapaasti Flipin kynällä. Jopa 4 henkeä voi kirjoittaa samanaikaisesti suurelle näytölle.

Esittäjät voivat yhdistää omat laitteensa Flipiin ja hallita siten omaa sisältöään reaaliaikaisesti näytöllä. Mitkä tahansa näytöllä sisältöön tehtävät muutokset peilataan takaisin omalle laitteelle, ja sama toimii myös toisin päin.

Käyttäjät voivat avata Microsoft Word-, PowerPoint-, Excel- ja Adobe PDF -tiedostoja suoraan Samsung Flipin katseluohjelmalla. Siten asiakirjojen käyttö on helppoa tiedostomuodosta huolimatta.

Tutustu verkkokaupassa


Data Group JH Computer

Yli 20 vuoden kokemus asiakkaiden IT-ratkaisuista varmistaa palvelumme laadun. Palvelupakettimme kattavat kaikki tarvitsemasi laitteet, ohjelmistot ja palvelut. Lisäksi huolehdimme laitteidesi tietoturvasta ja toimivuudesta koko elinkaaren ajan. IT-ratkaisun hankinta on helppoa ja joustavaa.

Tervetuloa palveltavaksi!

P. 020 1210 717

myynti@jhcomputer.fi

Nokia - Huittinen - Säkylä - Putaja

www.datagroup.fi/jhcomputer